Informatie

  

Vilten Kleding

Vilten kleding wordt gemaakt van natuurlijke vezels van hoge kwaliteit, zoals de fijnste Australische wol, cashmere, angora, babykamelenhaar, zijde, linnen en vlas. Daarom is vilten kleding zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.  Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wol die milieuvriendelijk is behandeld. Tevens wordt er met milieuvriendelijk geverfde wol gewerkt.  Alle vilten kleding uit de collectie is uniek en handgemaakt, met aandacht voor elk detail. Het resultaat is prachtig en exclusief, van transparant tot krachtig. Vilten kleding voor eigenzinnige vrouwen! Kunst hoeft niet alleen aan de muur te hangen, het mag worden gedragen!

Vilten Jasjes

De vilten jasjes volgen de contouren van het lichaam en zijn zeer vrouwelijk van vorm. Door gebruik te maken van subtiele details ontstaat er bij de vilten jasjes een zekere verfijning die de vrouwelijke belijning nog eens accentueert en vervolmaakt. Vilten jasjes zijn zeer comfortabel in het dragen. Deze kunstzinnige kleding versterkt uw persoonlijkheid en is bij elke gelegenheid een streling voor het oog. Voor vilten jasjes wordt een sterke en soepel vallende stof ontworpen van wol met zijde. Door de zijde krijgt de stof een prachtige structuur en glans. Alle jasjes zijn handmatig gevilt.

Zijden shawls

Zijden shawls hebben een bijzondere uitstraling en dragen zeer comfortabel. De zijden shawls uit de collectie hebben een prachtige transparantie. Ze voelen zacht aan en ze dragen vederlicht. Zijden shawls kunnen uitstekend worden gebruikt als originele aanvulling op kleding. De zijden stoffen en de zijden en plantaardige vezels worden met de hand geverfd in zelf ontworpen kleuren. Alle shawls zijn handmatig gevilt.

Vilten Sieraden en Vilten Kragen

Vilten sieraden en vilten kragen krijgen hun bijzondere glans en uitstraling doordat de wol en de zijde  vr het viltproces wordt geverfd. In combinatie met (half)edelstenen of schelpen vormen zij een bijzonder originele aanvulling op uw kleding. Het draagcomfort is ook hier optimaal. Alle sieraden en kragen zijn handmatig gevilt.

Onderhoud

De vilten kleding is vuil- en waterafstotend en is gemakkelijk te behandelen. Af en toe luchten is meestal voldoende.
Wassen: Alleen als het echt nodig is. Neemt u voor advies even contact met mij op. Dat kan via het contactformulier of bel me rechtstreeks op nummer: +31.
621523808.